FVU
50 uddannelser til hænder og hoved Svendebrev og gymnasialt niveau HTX - Et rigtigt gymnasium Kurser - Kom foran i dit fag
       
 
Innovationsdag med stor succes

Torsdag den 13. oktober var der fuldt hus i CNC Teknologicentret hos Syddansk Erhvervsskole i Vejle. Her havde den store systemleverandør af kvalitetsværktøj Hoffmann Group nemlig lånt lokalerne og inviteret samarbejdspartnere fra hele landet og andre interessenter fra teknologibranchen til en spændende Innovationsdag i det jyske.

3 elever fra SDE videre til DM

Regionens bedste murer, flisemurer og vvs’er kommer fra Syddansk Erhvervsskole. Det blev afgjort fredag ved regionsmesterskaberne for bygge- og anlægsfagene på Hansenberg i Kolding.

Fuld udnyttelse af det nye CNC Teknologicenter

Det er ikke mere end nogle måneder siden, at Syddansk Erhvervsskoles direktør Lars Bregnehøj åbnede det helt nye og højteknologiske CNC Teknologicenter i Vejle. Det er dog langt fra kun skolens elever, der bruger de topmoderne faciliteter og avancerede udstyr – også folkeskoler og erhvervslivet i og omkring Vejle har adgang til centeret.

 
 
       
VÆLG UDDANNELSE
     
SPOT PÅ
sde
 

FEEDBACK

Din mening er vigtig for os. Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip! Vælg en 'smiley', skriv din kommentar og udfyld formularen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vurder
*Vælge en smiley
*Indtast din kommentar

Navn

Indtast navn

E-mail

*Indtast din email addresse
Skift til mobil version